PCM®- menetelmä persoonallisuuden johtamiseen. Webinaarin ja valmentajien esittely.

Tervetuloa kehittymään ja uudistumaan!

On mahtavaa, että olet päättänyt lisätä omaa kapasiteettia ja kasvattaa itsessäsi olevaa potentiaalia itsesi & muiden hyväksi.

Tämä webinaari saattaa jopa mullistaa elämänmittaisen matkasi - toivottavasti olet valmis kasvamaan ihmisenä ja johtajana.

PCM- Process Communication Model- suomeksi prosessikommunikaatiomalli- tarjoaa tehokkaan ja helppokäyttöisen viitekehyksen, helpottaaksemme yhteydenpitoa muihin ihmisiin, viestiäksemme tuottavammin ja rakentaaksemme tuottavia yhteistyösuhteita.



Valmentajina kurssilla toimivat Jari ja Minja Wahlsten sekä Jukka Erätuli.

Jari on Leadership- valmentamisen konkari. Hän on auttanut yli 20 vuotta lukuisia organisaatioita parantamaan ja rakentamaan ihmislähtöistä- ihmisten vahvuuksia tukevaa ja osallistavaa kulttuuria, PCM- menetelmää hyödyntäen. Jari elää, kuten opettaa. Se näkyy hänen ihmisyyttä arvostavassa työskentelyotteessa. PCM- menetelmän hyödyt elää Jarin & hänen vaikutuspiirissään olevien ihmisten arjessa jokainen päivä. " Vain kasvaminen ihmisenä takaa sinulle paremman huomisen."

Jukka on luovan toimiston perustaja, valo- ja videokuvaaja, Usassa PCM traineriksi valmistunut kolmannen vuoden terapeuttiopiskelija, entinen ammattilumilautailija (kolme maailmancupin kokonaisvoittoa), aviomies vuodesta 1998 sekä neljän lapsen isä. "PCM taidot ovat auttaneet minua työelämän ja busineksen lisäksi erityisesti parisuhteessa sekä neljän erilaisen lapseni ymmärtämisen ja yhteyden luomisen kanssa."

Minja on puhuja ja valmentaja. Ihmisten erilaisuus on hänelle loputon inspiraation lähde ja PCM-menetelmän hyödyttävyys näkyy parhaiten hänen työskentelyotteessaan. Minjan yhdistää työssään jatkuvasti PCM:n kliinisiä tutkimuslöydöksiä, statistiikkaa ajan ilmiöistä ja soveltaa ne inspiroiviksi tarinoiksi liike-elämän, ihmissuhteiden ja johtamisen osa-alueilla. " Ihminen on kuin piano- soittotaito ratkaisee, mihin instrumentti taipuu, kuinka se kuulijaa resonoi.



Verkkokurssin yleisesittely


Leadership kuuluu kaikille -alustus


Erilaisuuden ymmärtäminen lähtee itsetuntemuksesta.

Tervetuloa Leadership kuulu kaikille -verkkokurssille!

Complete and Continue  
Discussion

0 comments